Quan es tracta de divorci contenciós a Barcelona, és important tenir en compte que aquest tipus de procediment requereix un Advocat divorci contenciós barcelona expert en dret de família. A Corominas Fernández Advocats, som especialistes en dret matrimonial, i ens encarreguem de tramitar divorcis, custòdies i altres temes jurídics relacionats amb el dret de família.

Què és un Divorci Contenciós?

Un divorci contenciós es produeix quan les dues parts no poden arribar a un acord sobre els termes del divorci, inclosos la custòdia dels fills, la manutenció dels fills, la divisió de propietats, entre d'altres. Aquest tipus de divorci requereix la intervenció d'un jutge per resoldre les discrepàncies.

Com podem ajudar?

A Corominas Fernández Advocats, tenim una gran experiència en el tractament de casos de divorci contenciós. Comptem amb un equip d'advocats experts en dret matrimonial que l'ajudaran a navegar a través del complicat procés de divorci contenciós. També tenim professionals experts en dret d'estrangeria i en dret tributari per tal de tramitar el seu divorci de la manera més eficient i jurídicament segura.

Ubicació del nostre despatx

Tenim un despatx jurídic al centre de Barcelona, però també tenim oficines a Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú i Castellar del Vallès. Això ens permet oferir els nostres serveis a una àmplia gamma de clients.

Conclusió

El divorci contenciós és un procés complicat que requereix un advocat especialitzat en dret de família. A Corominas Fernández Advocats, oferim la nostra experiència i coneixements per ajudar-lo a superar aquest procés difícil. Ens comprometem a proporcionar un servei professional i personalitzat per a cada client, amb l'objectiu de resoldre el seu cas de la manera més eficient i efectiva possible. Contacti'ns avui mateix per obtenir més informació sobre com podem ajudar-lo.