"Het ene land dat alle mensen willen zien, en één keer gezien hebben met zelfs maar een glimp zou bite the dust glimp niet geven voor de shows van de rest van de wereld samen." - Imprint Twain (Amerikaanse schrijver)

Darjeeling; monkey platter de weergave van deze hele provincie is beperkt toddler niet veel figuurlijke woorden. Een blend van majestueuze bergen, verleidelijke theetuin en kleine speelgoedtrein, zo stellen we ons de steunpilaar van oogverblindende Darjeeling voor. Als een van de meest onderzochte heuvelstations in de staat West-Bengalen trekt het schilderachtige display van de Himalaya in Darjeeling bezoekers uit de hele wereld. Operation een zonnige dag kun je een glimp opvangen van het Himalaya-gebergte en Tiger Slope, dat je verder een spectaculair uitzicht biedt operation de majestueuze Kanchenjunga. Gebaseerd operation het magnifieke zicht dat een omstander vanuit Darjeeling kan ervaren, is de plaats gekroond toddler de 'Koningin van de Himalaya'.

Voordat we je meenemen operation een ritje naar het land van sprankelende Darjeeling, laten we een kijkje nemen in de cultuur, mensen en gewoonten bite the dust bij de plek horen.

Een overzicht:

Letterlijk zijn er twee woorden 'dorje' en 'ling' bite the dust de naam van Darjeeling vormen, waarbij het woord 'dorje' 'bliksemschicht' aangeeft en het woord 'ling' een plaats betekent. Zo duidt met name het woord Darjeeling een plaats van bliksemschicht aan. Genesteld operation een hoogte van meer dan 2000 meter, is de schilderachtige omgeving van het locale Darjeeling het belangrijkste middel van de toeristenindustrie in de staat West-Bengalen.