Behöver du värdera din Bilen eller vill du sälja den? Trivox erbjuder bil värdering och hjälper dig sälja din bil till det bästa priset. Vi erbjuder pålitlig bilvärdering och hjälper dig att sälja din bil till det bästa priset. Kontakta oss för mer information.

Sälj din bil kostnadsfritt!

En av våra säljare kontaktar dig efter att du lagt upp din bil på vår hemsida. Vi fastställer då att all information är korrekt samt vilket pris du är redo att sälja bilen för. Vi lägger därefter upp bilen på auktion som är synlig för våra anslutna bilhandlare som lägger sina bud.



Efter avslutad auktion kontaktar vi dig för att informera hur det gått. Vi erbjuder bilhandlare test på bilen genom tredje part, vilket är någonting som handlaren kan välja om de vill göra eller inte. Handlaren står för kostnaden av testet förutsatt att det inte hittats några avvikelser från de uppgifter du gett oss i säljprocessen. Är bilen i samma goda skick du angett så gäller affären. Avviker skicket från vad du angett så gäller inte handlarens prisförlag och affären avbryts eller minskar till ett nytt pris. Kunden står för kostnaden av testet vid avbruten försäljning.

När du godkänt ett prisförslag så kopplar vi ihop dig och bilhandlaren som sedan köper bilen. Om du av någon anledning väljer att hoppa av affären efter att du har tackat ja, så finns en avbrottsavgift. Avgiften finns för att täcka vårat arbete som går till spillo samt köparen som räknar med att få bilen och även i vissa fall bokat transport/test.

Ytterligare information:- https://trivox.se/saljdinbil

Kontakta oss

FÖRSÄLJNING: 070-628 86 43

E-post- [email protected]