Städ & Trädgårdsservice erbjuder pålitlig städhjälp i Gnosjö, Städhjälp gislaved, Hestra, Hillerstorp och Anderstorp. Våra professionella städare kan hjälpa till med allt från regelbunden hemstädning till städning efter renoveringar. Kontakta oss idag för att få en ren och fräsch hem eller arbetsplats.

Förutom golvskurning erbjuder vi även omfattande golvvårdstjänster för att hålla dina golv i bästa möjliga skick. Detta inkluderar strippning och vaxning, polering och tätning, beroende på vilken typ av golv du har. Vårt team har lång erfarenhet av att hantera olika typer av golv och använder lämpliga tekniker och produkter för att säkerställa optimala resultat.

Varför välja Städ & Trädgårdsservice för ditt golvvårdsbehov? För det första är vi ett professionellt och pålitligt företag med erfarenhet av att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi är stolta över vår uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kundnöjdhet. Vårt team är välutbildat, skickligt och kunnigt, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Klicka här för mer info: https://stadochtradgard.se/om-oss/

Städ & Trädgårdsservice I Gnosjö, Ringvägen 8, 335 30 Gnosjö, Sweden

Ring upp: 010-175 30 40
E-post: [email protected]