Masaža je terapijska tehnika koja uključuje primjenu različitih pokreta, pritiska i manipulacija na tijelu kako bi se postigao opuštajući i terapeutski učinak. Ovisno o ciljevima i potrebama klijenta, masaža može smanjiti napetost mišića, poboljšati cirkulaciju, ublažiti bol, potaknuti opuštanje i pomoći u smanjenju stresa. Postoje različite vrste masaža, uključujući švedsku masažu za opuštanje, duboku tkivnu masažu za oslobađanje napetosti i masažu sportske terapije za ozljede i rehabilitaciju. Profesionalni terapeuti koriste razne tehnike i pristupe kako bi prilagodili masažu potrebama svakog pojedinog klijenta. Masaža se često koristi kao komplementarna terapija za poboljšanje fizičkog i emocionalnog blagostanja.

Fizikalna terapija je medicinska praksa koja koristi različite tehnike poput vježbi, masaže i terapijskih uređaja kako bi se poboljšala funkcionalnost tijela, ublažila bol, potaknula rehabilitacija nakon ozljeda te pomogla pacijentima da se vrate svakodnevnim aktivnostima s većom pokretljivošću i manje nelagode. VALENS medical je pravi odabir za Vas.

Naša poliklinika pruža integrirane medicinske usluge koje obuhvaćaju fizikalnu terapiju, kardiologiju, masažu i radiologiju. Ovdje se kombiniraju stručnjaci iz različitih područja kako bi se pacijentima omogućila cjelovita briga o zdravlju. Nudimo terapijske tretmane za razne tjelesne probleme, kardiološke preglede i skrbi, opuštajuće masaže te dijagnostičke radiološke usluge. Valens medical stavlja fokus na holistički pristup zdravlju pacijenata, osiguravajući kvalitetnu njegu i podršku iz različitih medicinskih područja.

For more at manualna terapija & MAP.

Location: Ulica Josipa Marohnića 1/ 10 000 Zagreb

Phone: +385 92 323 8233

Mail: [email protected]