Korkkiparketti ja edulliset korkkitalot:
 
Korkki on yleensä kestävä ja ylläpidettävä sisältö. Korkki varmistetaan parketin muodostumista varten alusta haukkumalla korkkitammella Kokolattiamatot, joka ei tuhoa korkkitammea itse. Lähes joka yhdeksän pitkästä aikaa, korkkitammen alkava haukkuminen uusiutuu, mikä auttaa tekemään korkista täytettävän ja ekologisen referenssin. Ympäristötietoinen vaihtoehto.
 
Kaikki luonnollinen tehokkuus: korkki on yleensä täysin luonnollinen lämmöneristysaine, joten sviitit pyritään pitämään mukavampina talvikuukausina ja viileämpinä kesäkuukausina.
 
Ulkonäkö vaimentaa: korkin liikkuva muotoilu auttaa vähentämään siirtyviä ääniä varmistaen, että hyvä ulkonäkö vaimentaa.
 
Lohdutus ja tukevuus: korkkiparketti tarjoaa täysin luonnollista pehmeyttä, mikä tekee niistä erittäin pehmeitä ja mukavia kävellä. Korkkiparketin pinta palautuu siihen kohdistuvasta paineesta johtuvasta paineesta, mikä vähentää sen lattiassa olevista huonekaluista johtuvia kolhuarpia.
 
Hypoallergeeninen: raja ei pääse saamaan roskia, mikä tekee siitä hyvin sopivan suvaitsemattomuudesta kärsiville ihmisille. Peite voi olla nollahome ja nollatermiitti.
 
Antibakteerinen ja nolla-haittaohjelmat: Korkin luonnolliset talot suojaavat sitä bakteereilta ja valituilta viruksilta, mikä tukee parempaa olemassa olevaa luonnollista ympäristöä.
 
Palonkestävä: Kansi on tulenkestävä, ja se tarjoaa palonestoaineen.
 
Helppo hallita: korkkiparketti on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Korkkiparketit ovat suojassa kuivumishalkeamien syntymiseltä, kulumiselta, tietysti korkki on yleensä suojattu välttämättömiltä nesteiltä. Erittäin hyvä esimerkki tästä on yleensä viinijuomien tuotekansi.
 
Erittäin monipuoliset pohjaratkaisut: Muodikkaat korkkiparkettilattiat ovat saatavilla useissa eri asetteluissa, mikä täydentää nykyistä ja säännöllistä sisustussuunnittelua. Ei ole yllättävää, että mallisto sisältää kaikki luonnonkorkkiparketit useissa eri väreissä ja ominaisuuksissa; myös niin identifioidut valmistetut korkki- ja vinyylikangaskorkkimenetelmät. Valmistettu korkki on eräänlainen parketti, jossa korkilla valmistetaan aluksi massiivipuuta, posliinikeramiikkaa, kaikkea luonnonjalkaa tai sementtiä muistuttava rakenne. Vinyylikangaskorkin tapauksessa korkkia käytetään lisäämään parketin pehmeyttä, äänien poistoa ja suotuisia lämpötaloja. Kerralla parketin pinta on suojattu vinyyliparketilta.
 
Täysin luonnollinen Rakenne ja koostumus: Tarjoaa poikkeuksellisen, täysin luonnollisen koostumuksen ja koostumuksen.
 
Ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka säästää maapalloa: korkin hyödyntäminen vähentää hiilijalanjälkeä rakenteellisista tehtävistä.