Nabízíme vysokokvalitní polyolefinovou fólii s nízkým mazáním. Naše fólie poskytuje vynikající ochranu a zajišťuje hladký balicí proces. Objevte naše inovativní řešení pro vaše balicí potřeby.

Polyolefinové fólie mražené výrobky

Při balení studeného produktu je důležité, aby vše fungovalo bezchybně. Zde vstupuje do hry polyolefin, který zajišťuje nejen bezpečnost produktů, ale také hladkost procesu balení. Schlichter nabízí vysoce kvalitní polyolefinovou fólii, která splňuje potřeby náročného potravinářského průmyslu.

Vysoce kvalitní ochrana pro studené pokrmy

Polyolefinová fólie je známá svou vysokou odolností a ochrannými vlastnostmi. Chrání studené produkty jak před kolísáním teploty, tak před vlhkostí, čímž zajišťuje, že se produkty k vašim zákazníkům dostanou čerstvé a ve vysoké kvalitě. Fólie pomáhá předcházet zhoršení kvality mražených výrobků, což je důležité zejména v potravinářském průmyslu.

Hladký proces balení

Pokud jde o produktivitu a efektivitu, chcete, aby váš proces balení probíhal hladce. Schlichterova polyolefinová fólie má nízkou lubrikaci, což znamená, že dokonale klouže, což usnadňuje balení. Snižuje také opotřebení strojů a zařízení, což může vašemu podnikání ušetřit náklady.

Inovace v obalových řešeních

Společnost Schlichter je známá svými inovativními řešeními, která splňují měnící se požadavky trhu. Jejich polyolefinový film je vytvořen pomocí moderních technologií pro zajištění co nejlepšího výsledku. Ať už se jedná o ryby, maso, bobule nebo hotová jídla, jejich film vám pomůže udržet kvalitu produktů a snížit množství odpadu.

Objevte naše inovativní řešení pro vaše potřeby v oblasti balení

Pokud hledáte vysoce kvalitní polyolefinovou fólii, která splňuje požadavky na ochranu i balení studených potravin, pak je Schlichter tou správnou volbou. Navštivte naši webovou stránku https://www.schlichter.com/ a objevte naše inovativní řešení pro vaše potřeby v oblasti balení. Vysoce kvalitní fólie je důležitá pro každou společnost zabývající se výrobou a balením studených potravin.

KONTAKT

Tel: +49 (0)7123 97 99 0

[email protected]